HR stagiair

Ben jij voor de periode vanaf september op zoek naar een HR (afstudeer) stage waar je veel gaat leren en een grote toegevoegde waarde zal hebben op het gebied van HR? Solliciteer dan snel, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Tijdens je stage kom je in aanraking met alle facetten van het HR-vakgebied: instroom, doorstroom en uitstroom en alles wat daarbij komt kijken. Als HR-stagiair(e) bij Twelve krijg je veel eigen verantwoordelijkheden. Je schakelt veel met managers en brengt advies uit over het optimaliseren van processen. Daarnaast kan jij je tijdens deze stage bezighouden met diverse HR projecten over bijvoorbeeld de Employee Experience.

Je krijgt veel ruimte om je eigen projecten op te pakken en besteden we tijd aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Creatieve ideeën om bestaande processen te vernieuwen worden altijd op prijs gesteld!

Wat bied jij ons?

 • Je bent spontaan en uit dit ook in jouw manier van communiceren;
 • Je bent zelfstandig en neemt graag zelf initiatief;
 • Je bent creatief en je ziet overal nieuwe kansen en mogelijkheden;
 • Je bent leergierig en hebt interesse in alles rondom HR-vakgebied;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je bent vanaf september 4 tot 5 dagen in de week beschikbaar om mee te werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een stage binnen een informele, groeiende en ambitieuze organisatie;
 • Een flexibele werkomgeving met jonge enthousiaste collega’s;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en veel te leren;
 • De mogelijkheid tot deelname aan onze eigen interne bootcamp;
 • Een heerlijk verzorgde lunch;
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Twelve! Een enthousiaste en gedreven organisatie die in 2007 is opgericht door drie jonge ondernemers. Het begon allemaal met een kassa speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Het systeem werkte goed en al snel zagen ook andere branches de potentie van onze betaaloplossingen. Vandaag de dag hebben we ons ook naast de nummer één in de sport opgewerkt tot marktleider en grote speler in de branches Stadions, Horeca, Evenementen, Zorg, Catering en Musea. Door mee te denken met onze (potentiële) klanten werken we toe naar een totaalpakket om zo iedereen een zorgeloze betaalwereld te bieden!

Met vestigingen in Utrecht, Moordrecht en Antwerpen, werken wij met ons steeds verder groeiende team, hard voor onze klanten en voor elkaar. Uiteraard vinden wij dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van (persoonlijke) successen ook erg belangrijk zijn. Wij dagen je alvast uit voor een wekelijkse bootcamp of een potje tafelvoetbal. Geniet van een heerlijk verzorgde lunch, ga meer op onze legendarische jaarlijkse wintersport en drink vrijdags een drankje met je collega’s in onze eigen kantine met uitzicht op het veld van FC Utrecht!

Interesse?

Wij zijn altijd op zoek naar stagiair(e)s die er net als alle andere collega’s vol tegenaan gaan, maar natuurlijk ook van gezelligheid houden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding ‘’Vacature HR Stagiair(e)’’ naar vacatures@twelve.eu ter attentie van Dorien van Doornik of maak gebruik van onderstaande velden.

Alle stagiair(e)s worden enorm betrokken bij onze interne activiteiten! Zo kan je meedoen met de wekelijkse bootcamp, ben je uiteraard uitgenodigd voor elk uitje én organiseer je een keer samen met de andere stagiairs één van onze gezellige borrels!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.