Wat is een betaalautomaat?

Met een mobiele betaalautomaat kunnen je gasten heel eenvoudig met een telefoon, bankpas of smartwatch afrekenen. Zo bied jij hen een snelle en eenvoudige manier van betalen.

De mobiele betaalautomaten zijn overal mee naartoe te nemen doordat ze werken via mobiele internetverbinding (4G of wifi). Zo kan je altijd, waar je wilt, bestellingen afrekenen.

Nieuwsgierig naar onze betaalautomaten? Bekijk ze hier!

 

betaalterminal kopen
Event kassa's met pin

Hoe werkt een betaalautomaat?

Een betaalautomaat kan jou helpen om transacties te verwerken via betaalpassen of andere (draadloze) betaalmethodes. Met onze betaalautomaten kunnen jouw gasten eenvoudig en veilig afrekenen. De betaalautomaten zijn flexibel in te zetten. Zo zijn ze bijvoorbeeld in te zetten tijdens piekmomenten als extra afrekenpunt, en voor een tijdelijk evenement of stand. Een win-win situatie voor jouw gasten en je personeel! Je bied je gasten namelijk een snelle manier van afrekenen aan, waardoor jouw personeel ook weer sneller (nieuwe) gasten kan helpen.

Wat zijn de voordelen van een betaalautomaat?

Met een betaalautomaat bied je jouw gasten een eenvoudige en veilige manier van afrekenen.

De voordelen van een betaalautomaat:

 • Werkt via 4G of wifiverbinding;
 • Advies op maat over een geschikte betaalautomaat;
 • Alle betaalmethodes mogelijk;
 • Veilig en eenvoudig afrekenen;
 • Snel en gebruiksvriendelijk.
betaalterminal
A920 pinnen

Welke soorten betaalautomaten zijn er?

Wij bieden mobiele betaalautomaten aan. Dit zijn betaalautomaten die flexibel inzetbaar zijn. Dat betekent dat je de betaalautomaat overal mee naartoe kan nemen en dus niet bekabeld is. Binnen ons aanbod hebben we bijvoorbeeld een mobiele betaalautomaat met een ingebouwde bonnenprinter. Ideaal om meteen het bonnetje mee te geven en de bestelling af te ronden.

Benieuwd welke betaalautomaten wij aanbieden? Bekijk ze hier!

Wat is de beste betaalautomaat voor jouw situatie?

Onze betaalautomaten zijn voor verschillende branches aan te schaffen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Sport, Horeca, Events en Venues. Optimaliseer het betaalproces en ontzorg jouw gasten met één van onze betaalautomaten. Wil je advies over welke betaalautomaat bij jouw locatie past? Plan dan hier een vrijblijvend adviesgesprek in.

Waarom Twelve?

Advies op maat

Gratis transactierapportages

certificering logo

24/7 bereikbaar voor vragen

service-icon
Pinnen op festival met de PIO

Hoeveel kost een betaalautomaat?

Wanneer je een nieuw betaalautomaat aanschaft komen hier ook verschillende kosten bij kijken. In het overzicht hieronder zie je de prijsopbouw:

 • Een transactieovereenkomst
  Deze kan je zelf regelen of via ons. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij een leverancier waarvan je de documentatie toegestuurd krijgt. Wij helpen jou bij het invullen van deze gegevens.
 • Aanschaffen betaalautomaat
  Wanneer je de betaalautomaat hebt gevonden die het best bij jou past en je hebt de transactieovereenkomst gekozen kan je overgaan tot het aanschaffen van de automaat.
 • Maandelijkse servicekosten
  Om gebruik te maken van onze dienstverlening bij bijvoorbeeld updates of storingen, betaal je een bedrag van €15,- servicekosten per maand.
 • Optioneel: simkaart kosten (afhankelijk van je apparaat)
  Wanneer je kiest voor een betaalautomaat die via 4G werkt, betaal je €5,- simkaart kosten per maand.

Afhankelijk van welk betaalautomaat jij hebt gekozen verschilt de prijs. Je kan deze ook in onze webshop terugvinden.

Meest gestelde vragen over betaalautomaten

 • Welke betaalautomaat moet ik aanschaffen?

  Dat is afhankelijk van jouw wensen. Bekijk hier ons aanbod betaalautomaten voor meer informatie.

 • Wat zijn de kosten van een betaalautomaat?

  De kosten zijn afhankelijk van het type automaat. Naast de aanschaf van een betaalautomaat is het ook slim om te kijken naar de transactiekosten en maandelijkse servicekosten. Zo kan een eenmalige aanschaf prijzig lijken, maar op termijn voordeliger zijn door de lage transactie- en servicekosten.

 • Kan ik mijn betaalautomaat online kopen?

  Zeker! Bij ons is het mogelijk om jouw betaalautomaat online te bestellen. Kies jouw betaalautomaat, voeg het toe aan je winkelmand en reken af!
  Heb je al een transactieovereenkomst, dan kunnen we binnen 3-5 werkdagen leveren.

 • Ik heb nog geen transactieovereenkomst, wat nu?

  Een transactieovereenkomst kan je zelf regelen of via ons. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij een leverancier waarvan je de documentatie toegestuurd krijgt. Wij helpen jou bij het invullen van deze gegevens. Hoe sneller jouw gegevens zijn ingevuld hoe sneller je kan beginnen.

PIO horeca

Wij adviseren je geheel vrijblijvend over de beste betaalautomaat voor jouw branche!

  Neem contact met ons op

  Ben je geïnteresseerd in één van onze betaalautomaten, maar weet je niet goed welke bij jouw locatie past? Vul het formulier hieronder in en één van onze specialisten neemt contact met je op.

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

  *Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.