Op een veilige manier aan de slag

Met onze oplossingen zorgen we dat iedere bezoeker zoveel mogelijk zelf kan doen en jij eenvoudig 1,5 meter afstand kan houden. Denk hierbij aan het bestellen en betalen via QR-codes of via jouw webshop, online reserveren van een zitplek en/of Afhaalschermen inzetten om te laten zien dat een bestelling gereed is. Hieronder hebben we al onze oplossingen uitgelegd. Heb je hulp nodig om te bepalen wat het beste bij jou past? Plan een adviesgesprek in met één van onze specialisten. Wij helpen je graag!

Bestellen & betalen via QR-codes

Met onze besteloplossing 12Waiter bestellen gasten zelf door het scannen van een unieke QR-code. De QR-codes kun je op tafel of op de deur plakken. Gasten krijgen na het scannen een digitale menukaart te zien en kunnen direct bestellen. De bestelling halen ze af of bezorg jij naar de gewenste locatie.

Door het plaatsen van QR-codes verspreid je de drukte en haal je toch met  minimaal aantal gasten de hoogst mogelijke omzet!

TIP: Zet 12Waiter in als webshop en laat gasten vanaf huis bestellen. De bestelling kunnen ze ophalen of wordt thuisbezorgd.

Online reserveringssysteem

12Book is een reserveringssysteem waarbij je gasten online kunnen reserveren via jouw website, Facebookpagina of via een QR-code bij de deur. Gasten kunnen een tijdslot aanklikken, aangeven met hoeveel personen ze komen en eventueel een extra opmerking erbij zetten. Ook kan het reserveringssysteem direct enkele gezondheidsvragen stellen.

Door het gebruiken van een reserveringssysteem heb je nooit te veel bezoekers op één locatie.

Digitaal Afhaalscherm

Afhaalscherm

Het Twelve Afhaalscherm is de oplossing om op gepaste afstand bestellingen te communiceren die gereed zijn. Op een overzichtelijke manier komt het bestelnummer op het scherm te staan en kan de gast zijn bestelling ophalen.

Met ons Afhaalscherm voorkom je drukte op één plek.

Pinkassa

Verspreid de drukte aan de bar en kies voor een extra (mobiele) verkooppunt. Met onze unieke Pinkassa heb je zowel een mobiele pinautomaat als kassasysteem op één apparaat. Deze kun je eenvoudig plaatsen aan de andere kant van de bar of neem de Pinkassa mee naar het terras.

De Pinkassa is door de lage investering ideaal in te zetten als extra (mobiele) verkooppunt om zo drukte op een plek te voorkomen.

Pinkassa van Twelve - Tetra

Plan een adviesgesprek in

Wil je weten welke oplossing het beste voor jouw locatie is? Plan een adviesgesprek in met één van onze specialisten. Wij kijken naar jouw situatie en adviseren wat voor jou het beste is.

  • Naam
  • Organisatienaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Je bericht