Ervaar de voordelen van betalen met je seizoenkaart

Het afrekenen van je biertje, broodje kroket of ander drankje/etenswaar is iets wat goed en snel moet verlopen. Je wil natuurlijk niks missen van de wedstrijd doordat je in de rij staat bij het loket. Twelve biedt daarom de mogelijkheid om de seizoenkaart als betaalmiddel te gebruiken. Door geld op het pasje te zetten, kan je heel eenvoudig betalen voor je consumpties.

Voetbalclubs willen liever niet met contant geld werken, dit kost namelijk veel tijd. Een veelgebruikt alternatief is het verkopen van betaalmunten, die je kan inleveren bij de kassa. Ook een betaalpas komt vaak voor. Echter is het niet heel handig om twee verschillende passen mee te nemen naar de wedstrijd. De oplossing van Twelve hiervoor is om de seizoenkaart als betaalmiddel te gebruiken. Door geld op jouw seizoenkaart te zetten, kan je eenvoudig afrekenen en hoef je niets van de wedstrijd te missen.

De voordelen

Prettig is dat je portemonnee niet langer vol zit met wisselgeld of munten die je nog over hebt. Je hoeft alleen maar je seizoenkaart mee te nemen, die je toch al bij je hebt als je naar het stadion gaat. De seizoenkaart hoeft alleen maar gescand te worden om de betaling af te ronden. Dit is een eenvoudige en efficiënte oplossing en het zorgt ervoor dat jij snel kan betalen.

Een extra voordeel is dat je de pas direct op kunt waarderen indien nodig via iDeal, waardoor jij nooit zonder saldo komt te zitten. Ook voor de medewerkers achter het loket is het handig; zij hoeven geen contant geld in ontvangst te nemen en kunnen daardoor vlot hun werk doen. Kortom: een ideale oplossing om het gemak voor zowel de klanten als het personeel van de club te vergroten!