Sportworx

Voor het internationale beachvolleybal evenement King of the Court hebben we met Twelve samengewerkt, waarbij zij het internet en het betalingssysteem voor ons hebben verzorgd.    

Na een korte voorbereiding van maar 3 weken kijken we terug op een erg fijne samenwerking. Twelve is een jong en betrokken bedrijf die weet van aanpakken. Ze bieden een duidelijk en overzichtelijk betaal- en bestelsysteem wat voor iedereen makkelijk werkbaar is.   

Naast een goed ingericht betaal- en bestelsysteem heeft Twelve de internetfaciliteiten op het evenement verzorgd. Een stabiele internetverbinding zorgde ervoor dat belangrijke onderdelen van het evenement zoals het scoringssysteem en een livestream in meer dan 100 landen goed kon werken. Bij kleine complicaties werd er snel geschakeld en voor een gerichte oplossing gezorgd.  

Sophie van Gestel

Revolt

Fijn en makkelijk systeem om mee te werken. Real time inzage in de omzet en geeft piekmomenten aan de bar aan. Goede service en een kundig team op locatie.

Martina Marijanovic 

TREK Foodfestival 

Gemakkelijk en vooruitstrevend betaalsysteem. Daarnaast een goede samenwerking met het Twelve team.

Michiel Marcelis 

Taste of Amsterdam

Het grootste restaurantfestival Taste of Amsterdam viert 1-3 juni de tiende editie in het Amstelpark! En ook dit jaar zorgt Twelve voor een persoonlijke, soepele en professionele samenwerking.

Julia Schols 

Holland Heineken House

Twelve heeft tijdens het Holland Heineken House 2018 in Korea het kassasysteem voor ons verzorgd. Wij waren uitermate tevreden over de prettige samenwerking met Twelve. Het kassasysteem van Twelve werkte goed en de begeleiding vanuit Twelve was professioneel. Twelve heeft ons lokaal ontzorgd en maakte echt deel uit van ons team. Dank voor de prettige samenwerking!

Bastiaan Rotsteeg

DGTL Apenkooi

De samenwerking met Twelve hebben wij bij DGTL als zeer prettig ervaren. Daarnaast is Twelve altijd oplossingsgericht te werk gegaan. Twelve steekt er in de Nederlandse evenementenmarkt voor cashless betaaloplossingen ver bovenuit. Door de goede service en ervaring van Twelve kun je er vanuit gaan dat je evenement verloopt zoals het hoort te gaan.

Gert van Aggelen

LAGA

Professioneel, efficiënt en klantvriendelijk. Veel lof voor Twelve!

Robert Garschagen

La Place

Het is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem met duidelijke rapportages. Ook met vragen kunnen we altijd bij Twelve terecht.

Sanne van der Have

WK Roeien

Een jong en enthousiast team dat graag meedenkt.

Peter Glavimans

TOP Week Tilburg

Een zeer goed systeem, aangevuld met zeer fijne service. Door de hoge mate van flexibiliteit is het systeem op alle individuele evenementen af te stemmen en te optimaliseren! De on- en offside support maken het zeer makkelijk om te implementeren en op te schalen.

Eelco van Es

Friendly Fire

Twelve heeft ervoor gezorgd dat er tijdens Best Kept Secret overal contactloos betaald kon worden. Het betaalsysteem werkt erg gemakkelijk en de service van Twelve was uitstekend.

Rense van Kessel

ID&T

Samenwerken met Twelve voor Valhalla Festival verliep erg soepel. Ze voorzagen ons constant van up-to-date communicatie en hadden een enorm probleemoplossende mindset zowel in het voortraject als gedurende het festival. Fijne partij om mee te werken!

Jacky Colin