12Waiter bij De Buutplek

“12Waiter is een goede oplossing voor ons. Via het scannen van de QR-code plaatsen gasten eenvoudig hun bestelling. Het scheelt ons tijd en personeel. In combinatie met de kassa werkt het helemaal super, aangezien de systemen goed in elkaar overlopen!”

Patrick Janssen – Eigenaar

12Waiter bij Jachthuis Beukenrode

“Door de coronacrisis moesten wij creatief omgaan met onze business. Daarom hebben wij last minute besloten een pop-up terras op te zetten. Twelve heeft er binnen een week voor gezorgd dat wij d.m.v. hun besteloplossing aan de slag konden! 12Waiter werkt super snel en is eenvoudig in het gebruik, ik raad het zeker aan. Dit zorgt voor weinig loopverkeer, minder fysiek contact en werkt omzet verhogend!”

Pieter de Man

De Koekfabriek

“Een overzichtelijk en duidelijk systeem dat met gemak zelf aan te passen is! Binnen de Koekfabriek werken wij met verschillende doelgroepen. Erg fijn om te zien dat elke medewerker binnen een mum van tijd het systeem onder de knie heeft.”

Marleen van Kessel – Bedrijfsleidster

Wijkcentrum De Oever

“Wijkcentrum de oever is tevreden met de service van Twelve. Ze bieden snelle en goede hulp waardoor problemen zo opgelost zijn."


Richard Verheugd

Croquetten Boutique

"Twelve went snel, is voor iedereen gemakkelijk in gebruik en zonder onnodige poes-pas. Een aanrader om meer tijd over te houden voor gasten!"

Désirée

Dorpshuis De Schouw

“Een zeer gebruiksvriendelijk kassa met een praktisch ingerichte backoffice die betrouwbare informatie oplevert.”


Leon Boom - Bedrijfsleider

‘t Beumertje

“Twelve is erg servicegericht. In de tijd dat ik klant ben heb ik slechts één keer een storing gehad en deze werd direct opgelost. Verder heb ik na het afnemen van de kassa weinig contact is wat mij betreft een goed teken. Wanneer ik ze nodig hebt, met Twelve, maar datweet ik ze te vinden. Verder is de kassa overzichtelijk en werkt het systeem fijn.”

Jan Gerit Beumer

Stichting Multifunctioneel Dorpscentrum Middelstum

“Stichting Multifunctioneel dorpscentrum is erg tevreden met de aankoop van de kassa. Alles is prima en werkt naar verwachting. De vrijwilligers van het dorpshuis zijn zeer te spreken over de bediening van het systeem. Na een goede uitleg vanuit Twelve, konden de vrijwilligers direct aan de slag. Door de uitgebreide informatie, die op internet te vinden is, ontdek je eenvoudig hoe de kassa werkt en zijn vragen zo opgelost.”

Jacob ten Berge – Penningmeester

Multifunctionele Accommodatie de Ynset Holwerd

“Wij zijn een ontzettend tevreden gebruiker van het kassa systeem. Met name de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, flexibiliteit en de managementinformatie geven ons veel inzicht in de historie. Het binnenhalen van gegevens en koppelen bespaart ons een hoop tijd. Ons personeel kon binnen 10 minuten aan de slag.

Harm Kamstra – Voorzitter

Geknipte bonen

“Twelve ontwikkelt in hoog tempo nieuwe producten en blijft vooruitgaan. De kassa is gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. De snelle serviceafdeling die 24/7 bereikbaar is maakt dat wij een blije klant zijn.”

Lisette Boogaard

Sportcafe de Loco

‘’Het kassasysteem van Twelve is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Door de eenvoud kan iedereen er snel mee aan de slag, wat voor ons ontzettend fijn is. Daarnaast biedt Twelve een snelle en flexibele service, deze werkwijze spreekt mij erg aan.’’

Eric van den Enden

Neem contact op

Interesse in een betaaloplossing voor jouw horeca onderneming? Laat een berichtje achter en ons Sales team neemt contact op met jou. Direct antwoord op jouw vraag? Bel ons op 030-2767770

  • Naam
  • Naam horecagelegenheid
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Je bericht