Mijn eerste grote-mensen-baan bij Twelve!

Overleg bij Twelve

Mijn naam is Carlijn en ondertussen werk ik alweer bijna een half jaar bij Twelve als Junior Content Creator. De berichten op de socials die je voorbij ziet komen op de Twelve kanalen, die komen van mij. Daarnaast ben ik samen met de andere Content Creators verantwoordelijk voor alle tekstuele uitingen. Zoals je overal om je heen merkt is er een enorme krapte op de arbeidsmarkt. Bedrijven vechten voor starters waardoor de keuze voor sollicitanten groot is, maar waarom heb ik juist voor Twelve gekozen? Ik vertel over mijn ervaring en hoe het is om hier als starter binnen te komen.

Een vliegende start

Op het moment dat ik nog studeerde werkte ik parttime in een winkel in Utrecht. Na vier jaar studeren, op mijn opleiding Communicatie & Multimedia had ik het hier goed naar mijn zin en kreeg ik de mogelijkheid fulltime aan de slag te gaan. Natuurlijk wist ik dat ik uiteindelijk iets met mijn opleiding wilde gaan doen. Daarom struinde ik af en toe het internet af, op zoek naar een leuke startersfunctie binnen content creatie. Maar er waren zoveel opties, dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Gelukkig wist mijn algoritme raad, en daar was Twelve ineens. Het was een advertentie die me direct aansprak, iets in de richting van: ‘’Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een gezellig team, met een pingpongtafel, vrijmibo’s en uitzicht op het voetbalveld van FC Utrecht?’’ Liet dat nou net zijn waar ik naar op zoek was. Dus ik besloot te solliciteren.

Aan het werk

Na verschillende leuke gesprekken, een goede match en wat geduld kreeg ik het goede nieuws: ik had mijn allereerste grote-mensen-baan! De medewerkers waar ik een gesprek mee heb gehad, waren enthousiast en ook ik had een goed gevoel bij Twelve. Zo begon ik het nieuwe jaar met een nieuwe, spannende uitdaging en mocht ik gelijk van start! Tijdens de sollicitatieprocedure was ik al meerdere keren op locatie in Utrecht geweest, de sfeer voelde goed en ik wist dat ik me hier thuis ging voelen.

De cultuur bij Twelve

Twelve bleek een veel groter bedrijf te zijn dan dat ik in eerste instantie dacht. Tijdens het contact vooraf voelde het alsof Twelve een kleine organisatie was, met korte lijntjes. Dat van die korte lijntjes klopt zeker, maar dat kleine kan je wel weglaten. Ondertussen telt Twelve bijna 150 medewerkers! Volgens LinkedIn zijn we zelfs een middelgroot bedrijf. Ik vind het bijzonder dat ik als medewerker van Twelve dit niet zo ervaar. Je krijgt de vrijheid om jezelf te zijn op de werkvloer. Dit is voor mij één van de belangrijkste eigenschappen van de bedrijfscultuur, waardoor werken bij Twelve voor mij prettig is. Alle collega’s zijn super toegankelijk en iedereen is bereid je te helpen. Niet alleen mijn directe collega’s, maar ook collega’s van andere afdelingen vinden het juist leuk om met je mee te denken. Dit brengt het team samen en maakt dat we het écht met elkaar doen!

Door verschillende activiteiten, zoals borrels, feestjes, meetings en evenementen leerde ik iedereen snel kennen. Het warme welkom heeft zeker bijgedragen aan het vinden van mijn plek in het team. Dit neemt niet weg dat Twelve een plek is om te groeien en waar fouten maken mag, of sterker nog het moet eigenlijk. Zonder fouten zijn er ook geen lessen. Als een echte junior is het voor mij belangrijk om die ruimte te krijgen, zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen.

Mijn eerste half jaar bij Twelve is voorbij gevlogen en dat is een goed teken. Twelve is een organisatie waar echt wordt stilgestaan bij je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Het is een snelgroeiende organisatie en dat biedt starters de mogelijkheid om mee te groeien!

Waarom moet jij bij Twelve komen werken?

Ik zou het zeker aanraden als je op zoek bent naar een fijne werkcultuur, flexibiliteit en groei. Twelve heeft een gedreven en enthousiast team en om te blijven groeien zijn nieuwe input én collega’s van groot belang. Ben jij klaar om te starten met jouw carrière en wil je bij een jonge en professionele organisatie aan de slag? Twijfel dan niet en kijk meteen wat wij voor jou in de aanbieding hebben! Wie weet tot snel!

Lees hier meer over onze kassasystemen of pinautomaten.

Deel dit bericht op social media!

Download hier onze brochure!

Ben jij na het lezen van deze blog benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Kies de branche waar jij actief in bent en download onze brochure.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor welke branche wil je een brochure ontvangen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Brochure branches
0
    0
    Jouw winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar webshop