Cashlessmodule bij VV Gilze

“Voor de barmedewerkers is de Cashlessmodule erg prettig. Zij kunnen leden veel sneller helpen, omdat het betalen een stuk sneller gaat.”

Aimé Cruijsbergs – Voorzitter VV Gilze

KVV Quickboys

“We raden de Cashlessmodule absoluut aan. We zijn al behoorlijk aan het promoten geweest. Een aantal andere ondernemingen en verenigingen in de buurt zijn nu ook aangesloten bij Twelve met de Cashlessmodule.”

Kees van Wolferen – Bestuurslid Clubhuiszaken KVV Quickboys

VV E.M.M.

”Sinds anderhalf jaar heeft v.v. E.M.M. de kassa van Twelve, deze kassa heeft bijna tot geen tijd gekost om gebruikt te worden door onze vrijwilligers. Wij hadden eerder over jullie moeten horen om eerder gebruik te kunnen maken van dit gemakkelijke systeem.”

Gerrit van der Meijde – Voorzitter VV E.M.M. 

SV Kampong

”Wij als Nummer Veertien, pachter van de grootste club van NL SV Kampong werken al ruim jaar 7 jaar samen met Twelve. Naast het mooie uiterlijk van de kassa’s zijn ze makkelijk en snel te bedienen. De service is ook altijd goed en als er problemen zijn dan worden die gelijk opgelost.”

Lukas Besseling – Pachter SV Kampong

ZSV Schaerweijde

''Al jaren maakt ZSV Schaerweijde gebruik van de kassasystemen van Twelve en dit naar volle tevredenheid. Het systeem is uitgebreid en toch simpel, de service is snel en de mensen denken mee met je club. Ik kan het elke vereniging (groot en klein) dan ook van harte aanraden!''

Arnaud Schuurman - General manager ZSV Schaerweijde 

Pinoké

''Twelve begrijpt heel goed welke wensen er leven bij clubs. De service die wij leveren aan onze leden zien wij op de zelfde manier gedaan worden door jullie aan ons! Ga zo door!''

Frans van Camp - Bestuurslid exploitatie Pinoké  

Sportlust '46

“Het kassasysteem van Twelve is gewoon goed. Wij waren op zoek naar een systeem waar je snel rapportages mee kunt maken, Twelve gaf bij ons een presentatie en toen was de keuze snel gemaakt. Wij zijn blij met onze aankoop!” 

Jeroen Eskes - Sportlust '46

CKV Nieuwerkerk

“CKV Nieuwerkerk is al vanaf het eerste uur klant en gebruiker van het Twelve (voorheen LCS) kassa systeem. Wij ervaren het als zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. In combinatie met een club betaalpas is het voor de club en gebruikers snel en overzichtelijk en zeer gebruikersvriendelijk. Daarnaast kan de barcommissie en penningsmeester dagelijks de transacties volgen. Waarop wij de inkoop gericht aansturen en onze penningmeester inzicht heeft in de transacties via de diverse betaalmiddelen.” 

Emmo van Herk – CKV Nieuwerkerk

VV Kagia

Wij gebruiken al jaren dit kassasysteem en we hebben bijna nooit contact met Twelve, dat is in dit geval een goed teken wat ons betreft! Het systeem is duidelijk en draait gewoon altijd goed. We zijn er erg blij mee, je kan zelf heel veel in het kassasysteem aanpassen. En dit maakt het voor ons zeer gebruiksvriendelijk.

Dennis Kattenberg – Facilitaire zaken VV Kagia 

AMHC Westerpark

“Belangrijkste criteria bij de keuze van het Twelve-kassasysteem voor ons nieuwe clubhuis waren professionaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Dat hebben we gekregen! En meer: het gebruiksgemak van de kassa geeft extra plezier aan de bardiensten van onze barvrijwilligers en de clubcards geven een boost aan het clubgevoel. Dat is extra winst.” 

Luud de Haas – Clubmanager AMHC Westerpark 

De Graafschap

”Na de heldere uitleg en de prettige ondersteuning van Twelve tijdens de eerste twee wedstrijden, waarin het systeem werd gebruikt, is alle scepsis verdwenen. Het bestellen van een biertje gaat met het pasje beduidend sneller en gemakkelijker dan voorheen met de ouderwetse bonnetjes.” 

Remon Enting – Financieel directeur De Graafschap 

FC Meppel

“Dankzij het kassasysteem, hij is heel erg makkelijk in gebruik, is het voor onze barvrijwilligers makkelijker en sneller werken.”

Frans Schrotenboer – FC Meppel

VV Scharn

“Mooi bedrijf met een goede oplossing op het juiste moment in de markt gezet. Ik ben zelf bij meerdere evenementen (MVV, vv Scharn en het preuvenemint) tevreden gebruiker van jullie oplossingen.”

Stephan Viertel – VV Scharn

SV Zwolle

“Wij zijn al 2 à 3 jaar klant bij Twelve. Het is een mooi systeem, het werkt altijd goed en het is erg toegankelijk.”

Frouwkje Assen – SV Zwolle

Neem contact op

Interesse in een betaaloplossing voor jouw sportvereniging? Laat een berichtje achter en ons Sales team neemt contact op met jou. Direct antwoord op jouw vraag? Bel ons op 030-2307811

Salesteam Sport Twelve