Van stagiair tot Head of Operations bij Twelve

Lachende vrouw in park

‘’Een echte rollercoaster!’’ Dat is het eerste wat bij Danique opkomt als we het over haar tijd bij Twelve hebben. We gingen met onze Head of Operations, Danique Almering, in gesprek over haar carrière bij Twelve: ‘‘De afgelopen 7 jaar ben ik hier zo ontzettend gegroeid. Ik kwam binnen als stagiair en inmiddels ben ik doorgegroeid tot Head of Operations waar ik meerdere teams onder mij heb.’’ Ze vertelt ons hoe tof het is om het bedrijf van dichtbij te hebben zien groeien en waarom geen één dag hetzelfde is. ‘’Het belangrijkste vind ik dat ik met plezier naar mijn werk ga, en bij Twelve heb ik dat echt gevonden.’’ Hieronder lees je wat Twelve zo bijzonder maakt voor Danique en de vele lessen die ze hier heeft mogen leren.

‘Hier pas ik wel tussen!’

De eerste indruk van Danique over Twelve was direct goed. ‘’Toen ik de eerste keer binnenstapte bij Twelve in januari 2016, zag ik de verhuisdozen nog staan. Twelve was toen nét verhuisd naar de Galgenwaard. Ik was terug van mijn half jaar exchange in Amerika en kon toen gaan werken, maar ik kon ook stage gaan lopen en meteen wat ervaring opdoen.’’ Danique zocht naar een stage in Marketing & Communicatie en kwam op de website van Twelve, toen nog Le Credit Sportif, terecht. Het jonge team sprak haar direct aan: ‘’Hier pas ik wel tussen’’, dacht ze. Ze vertelt ons met een glimlach hoe welkom ze zich voelde vanaf dag één en hoe ze na haar stage bij ons bleef plakken. ‘’Tijdens mijn stage merkte ik al snel dat ik communicatie naar bestaande klanten en service leuker vond dan echt de marketing. Wat zo fijn is aan Twelve, is dat er een sfeer heerst waarin je je veilig voelt om dat ook kenbaar te maken. Je kan hier echt jezelf zijn!’’ Na jaren met veel plezier het Communicatie Team versterkt te hebben, maakte Danique in mei 2019 de stap naar Customer Care Manager van Moordrecht en in 2020 kwam Utrecht daar bij. Maar met het aansturen van twee teams, werd het een hele uitdaging om alle ballen hoog te houden. Ze legt uit: ‘’Als Customer Care Manager van twee locaties merkte ik dat er behoefte was aan Teamleads. Met de komst van Teamleads werd ik Head of Customer Care, waarna ik na twee jaar het vertrouwen kreeg om naar mijn huidige functie Head of Operations door te groeien. Mijn tijd bij Twelve kun je dus wel een rollercoaster noemen, maar wel een hele leuke!’’ deelt Danique trots.

Het gevoel van thuiskomen bij Twelve

Na 7 jaar gaat ze nog steeds met plezier naar haar werk. ‘’Dat is voor mij toch wel één van de belangrijkste dingen, zeker als je hier elke dag bent. Ik zit op m’n plek, heb fijne collega’s en ik vind mijn werk superleuk! Als je je werk goed doet en laat zien dat je wil, dan krijg je veel vertrouwen vanuit management.’’ De vrijheid die Danique krijgt bij Twelve, ook qua besluiten binnen de organisatie, vind ze erg fijn. Ook hebben we het over de kracht van Twelve: ‘’De organisatie stimuleert en motiveert mij om mijzelf uit te blijven dagen en te ontwikkelen. We voelen beiden aan wanneer het klaar is voor de volgende stap in mijn carrière, en dan kijken we naar de mogelijkheden binnen Twelve waar ik weer verder in kan groeien.

Danique legt uit dat ondanks de enorme groei van deze organisatie, de korte lijntjes altijd hetzelfde zijn gebleven. Met de directie, haar manager en haar collega’s. ‘’Inmiddels zijn we met 165 Twelvers en zijn we nog steeds een hecht team met zijn allen! Dat is toch wel heel erg bijzonder.’’

Nieuwe uitdagingen en meegroeien met het bedrijf

Toen Twelve steeds groter en groter werd, kwam daarbij ook de vraag naar een vertrouwenspersoon. ‘’Ik ben toen gevraagd om deze rol op mij te nemen en ik vind het heel fijn dat er toen aan mij is gedacht.’’ Danique deelt met ons dat ze niet alleen kansen heeft gehad om door te groeien op managementgebied. ‘’Ik heb mij enorm kunnen ontwikkelen op meerdere (persoonlijke) vlakken. Soms sta ik er even bij stil wat ik allemaal al heb bereikt en dan ben ik trots op de stappen die ik heb gemaakt en de kansen die Twelve mij heeft gegeven.’’ Door haar tijd hier heeft ze geleerd om taken uit handen te geven. ‘’Als manager heb je natuurlijk ook een rol om mensen uit je team te laten groeien. Dat is ook één van de belangrijkste taken en dat vind ik natuurlijk heel leuk om te zien als dat lukt!’’ Maar ook duidelijk zeggen wat je vindt en nee durven zeggen als het teveel wordt, dat is iets waar Danique in de tijd dat ze bij Twelve werkt in is gegroeid. ‘’Dat heb ik ook nodig gehad om beter mijn teams aan te sturen, zodat ik hen op die manier ook een beetje kan beschermen. Zo zorg ik er samen met mijn team voor dat we de beste service kunnen leveren, waardoor we samen naar het doel van blije klanten toe kunnen werken!’’

Kom jij ook bij Twelve werken?

Ben jij op zoek naar een werkplek waar het voelt als thuiskomen? Volgens Danique zit je dan bij Twelve op de goede plek. ‘’Een leuke, gezellig en informele werksfeer met eindeloze doorgroeimogelijkheden en ruimte om jezelf te zijn. Je werkt hier in een hecht team met collega’s die graag een stapje extra zetten voor jou en vanaf dag één voel je je welkom. Wat ik wil meegeven over Twelve is dat alles hier mogelijk is, you just have to go for it!’’

Deel dit bericht op social media!

Download hier onze brochure!

Ben jij na het lezen van deze blog benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Kies de branche waar jij actief in bent en download onze brochure.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor welke branche wil je een brochure ontvangen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Brochure branches
0
    0
    Jouw winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar webshop